søndag 20. april 2008

Enda mere lys blått..

Svak for denne farven. Den er så fin nå mot sommeren. Kommer med flere farver og bilder senere!Ha ei nydelig uke alle sammen!!

18 kommentarer:

tulipanerogkrystaller sa...

Hei. Takker for kommentar:-)
Den er dyr ja. Skjønte nesten det.
Regner med en tur på tirsdag.
De blomsterpottene er kjempefine. Passet godt i vindusposten din de:-)
Ha en fortsatt fin søndag. Marit.

LISBETH---<-@ sa...

Lysblått er bare så delikat farge. Ser utolig innbydende ut.Tenker de ryker fort ut de blomsterpottene, men ingenting er vel bedre når en driver butikk ;o)))
Ønsker deg en flott uke
Klem

Anitas hus sa...

De pottene fra SIA er så utrolig fine. Passet så fint inn hos deg også. Lett å falle for fristelsen når det kommer nye varer tenker jeg;)

Ønsker deg en fin uke.
Klem:)

Kine sa...

Blått i det hele tatt,er lekkert!!Og de lysblå pottene var intet unntak:) Kos deg i vårsola!klæm

tinemor sa...

Bærre lekkert! -som vi sier her i Trøndelagen... :-)
Vakkert med blått ja!
Ønsker deg å en strålende uke!

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Tror jammen meg vi har like lysekroner, jeg... Er den italiensk? Min henger over bordet i "bestestua", og så har jeg kjøpt lampetter i samme stil. Elsker den lysekrona! Du har jo så utrolig mange flotte og jeg har virkelig sansen for å ha dem i så mange rom som mulig :-)
Ha en fin mandagskveld og hils Lucas!
Klem fra Britt :-)

P.S Går det an å bestille de dekketallerknene fra deg? Vi har konfirmasjon her 8.juni og jeg kunne tenkt meg en del av dem til å ha under det Maud serviset som jeg har...

Mamma Millan sa...

ÅÅ såfint arrangemang!!!

Ha det så fint i vår solen!!
hoppas ni får en härlig vecka!!
kramar Millan

kari - carpe diem sa...

Tenk at jeg ikke har visst om denne butikken! Jeg er ei venninne av Oleiv Lene, fra Smøla, som er helt betatt av alt innenfor nettopp slikt interiør. Så nå har jeg og Oleiv bestemt å komme på "låven" din neste gang jeg skal på Frei. gleder meg. nydelige ting, og koselig blogg! klem fra Kari.

Alex sa...

Ha ha !!

Jeg legger igjen innimellom også...jeg er så schisofren i smaken vet du !!

Og du viser fram så mye fint som vanlig !!!

Klem

LISBETH---<-@ sa...

Ja sant de er lekre, valgets kval mellom sølv og hvitt, men man kan da unne seg et par til ,de er superdeilige på. House of Hedda, ligger link på siden min. De var ordentlig skjønne, en liten feil i deres system gjør at man ikke blir belastet med fraktpå mastercard, så det måtte jeg betale via bankoverføring. De sendte mail med forklaring, raskt og smertefritt. Bestilte de på onsdag og i dag var de her.Fort deg, tror de går unna, har forstått at de lages av et lite familieforetak som virkelig jobber på spreng nå for å skaffe nok til veie.
Klem

chatrine sa...

Så fint og ikke minst VÅRLIG!!!
Liker blått veldig godt, og det har fulgt meg i mange år:) Blir nok aldri kvitt det nei;)
Kronene... nei, de finnes nok ikke i gull-farget. Jeg har lett i månder etter gulltråd, men det finns ikke til disse kronene... desverre. Måtte bli EKTE GULL da... å da er vel Mette Marit den eneste kunden...heheh:) Men sølvtråden som jeg bruker i noen av kronene blir faktisk seende ut som gull, etter kort stund om man ikke pusser de, Kansje det er noe?
Ja, nei..ellers så må det bli sølv-utseende. Eller stål som jeg bruker, ettersom jeg fant sølv ble seende ut som gull;) Nja...litt skitten gull da;)
Hils Lucas og kattene;)
Klem:)

Tonje sa...

For noen nydelige bilder...og så vakre ting som du viser=)
Ha en flott uke!

prinsessa1976 sa...

Nydelige bilder. Jeg er storfan av svart og hvitt (lyst og mørkt) og huset ditt er slik som jeg elsker. Nydelig Christina:O)

Anitas hus sa...

Hei, tusen takk for tilbakemeldingene jeg fikk på lampene og gardinene mine.
Kjempe koselig.

Jeg skulle gjerne sydd for salg, men desverre så strekker ikke tiden til. Så mye jeg har lyst til, men sååå liten tid;)

Ha en fin dag, her er det nok en solskinnsdag:)

Klem

Lynetmor sa...

Hei, så fint du har det :-) Ønsker deg en fin dag

Albertines verden sa...

Heisan. Når man ikke har hatt tid til å lese andres blogger på lenge, blir det ufattelig mye å oppdatere seg på. Ser det har kommet masse fint i låvebutikken også. Vakker liten "bamse" og. Ha en superfin uke.

My little footprints sa...

Hei Christina!
Her var det mye å ta igjen gett, men nå er jeg tilbake etter oppussingen med litt blogging! Her var det en vakker liten klump som skuet mine øyne, så nyyyydelig Lucas var da! Hellenussen ;) Han hadde fått sovet i senga mi om natten, jeg hadde vel vært helt tullerusk, så skjønn atte ;) Få håpe at han ikke har funnet på alt for mange rampestreker enda da ;))
Og i dette innlegget, var det noe som fanget interessen min. Gardinene dine, var kjempefine! Jeg har hatt så utrolig stort problem med å finne gardniner til spisestua mi, helt håpløst har det vært! Enten har de vært for gule, for mye farger, for møstrete, ja jeg vet ikke hva. Jeg har saumfart alt av gardinbutikker her i byen, og var til syvende sist nødt til å dra til nabobyene! For 8 mnd uten gardiner, det var ALT for lang tid! Kanskje det er jeg som må jekke litt på krava? hihi.. Nå har jeg iallefall funnet gardiner, og det måtte jeg til en interiørbutikk å finne! Glad at interiørbutikker også tar inn gardiner, er litt mere stil over de enn om man skal på KID og kjøpe gardiner synes jeg..
Ønsker deg iallefall en kjempefin uke! Får håpe det er litt deilig vårvær hos deg også?
Klemmer fra Beth

Anniche ♥ sa...

Jeg er også veldig glad i lyseblått :)) De pottene var veldig fine .

Elelrs da Er det noe fres hos deg ?

Klem A

Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!

Etter.. En del gjenstår enda!