torsdag 23. februar 2012

Vinterferie på hytta!

Har fått gardiner på to vinduer til! Mye å tenke på og viktig å ikke forhaste seg! Men såå koselig det blir med gardiner.. (skulle vært strøket, men mangler strykjernet!! )
Ønsker alle en fortsatt nydelig vinterferie.. det skal vi ha med kortspill, ludo og masse samhold og besøk! Klem fra meg!

10 kommentarer:

Emmeline sa...

Himmel så fint...og så på en hytte??? Det er jo bare blitt en luksuskåk på null komma niks. Jeg lurte på de fine lenestolene som du har med saueputer oppi?? Hvor kommer disse fra???

Christinas låvebutikk sa...

Heisann! Luksus kåk du lissom! Har blitt slik hyttene i dag vet du!! Store og fine til en fin pris! De stolene kom engang fra Nomi Import.. det var da jeg startet butikken for 4 år siden! De er desverre utgått..

Er vel på den vakre hytta deres dere også?!?

Christina

Unknown sa...

Hællemåne så koselig dere har det på hytta!! Her kunne jeg trivdes ja;)

Kos dere og nyyyyt!
KLEM

Emmeline sa...

Syns det er KNALLFINT:):) Nei, vi har ikke vinterferie før neste uke. Teller litt på knappene om vi skal reise nedover. Alltid mye å gjøre hjemme som skulle vært gjort, men samtidig deilig å få litt husforandring!! Synd med de stolene, likte de veldig godt, men skal nok finne noe lignende;) KOS DERE VIDERE PÅ FIN FIN HYTTE!!!

Nennes sa...

Så flott hytte :)

Ha en super ferie!

Tove sa...

Åhhh, så nydeleg!!! Tenk å ha ei slik hytte!!!

PS! Hadde ikkje gjort noko om bileta var større, slik at eg kunne nyte dei meir ;)

Vinterferieklem frå Tove

lisje astrid's husblogg sa...

ALDRI om eg har sett ei VAKRARE hytte!!!!!
LUKSUS♥

God vinterferie :)

Klem frå Astrid

vår lille verden sa...

Magisk fint hos deg!Kos dere masse og god vinterferie:)
klem

Sachoza sa...

så koselig :)

Anonym sa...

When your writing time comes, try to eliminate as many distractions as possible. [url=http://www.fillerobe.com]canada goose jackets[/url] Stella resembles Bloom to achieve Alfea, the best editor desert in all the recaps. [url=http://www.d2now.com]canada goose chilliwack jacket s parka authentic[/url] Gvaqfompc
[url=http://www.jacketstorontoonsale.com]canada goose montebello parka price 2012[/url] Bzvjjgbna [url=http://www.louboutinstoreuk.co.uk]christian louboutin sale[/url] vvwltlgth [url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose canada[/url]

Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!

Etter.. En del gjenstår enda!