fredag 23. november 2007

Durance duftelys!


Ventet på julekortene i dag men de kom ikke så da blir det over helgen! MEN fikk deilige dufte lys! To sorter juledufter myrra og granbar:0) Til etter jul vil cotton flowers og honning & amber lukte godt:0) Åpent i morgen fra 12-18

5 kommentarer:

elin1976 sa...

Hei Ja, jeg vet om en bra ide iallefall. Ikea selger 3 meter lange velour gardiner til en slikk og ingen ting.....veldig masse stoff for veldig lite penger. Sjekk Kid eller prinsess for slike gardiner som du kan sy om hvis du trenger det. Ha en fin kveld:O)

Anita sa...

Jeg vet også om et sted med sånne velour gardiner! Jeg kjøpte nemlig i fjor på Åhlens i mørkebrunt! Vet jo ikke om du har Åhlens i Kristiansund, men....

Klem ANita

Zizzi Molde sa...

HEi du... de brune hjertene som Elin viser frem finner du på MIN favorittbutikk, nemlig KID! Julekort skal jeg ha, men jeg har IKKE tid å komme på besøk til deg før jul. Vi kan jo gjøre en byttehandel, hjerter mot kort?? De finnes forøvrig i hvitt og rødt og! Godnatt hilsen fra Hjelset!

Emmeline sa...

Du har så mye fint... Og de nyyydelige håndlagede julestrømpene du har bestilt er altså de absolutt lekreste julestrømpene jeg har sett på nett. De er rett og slett LEKRE!
Her snør det ( hurra) bedre enn regn gjennom taket!!
Jeg skal sy litt i dag, og ha bursdag for fjortisen så det er travelt. Du er vel i butikken--håper virkelig det går så det griner i disse dager! SÅÅÅ masse fint du har i butikken, ja da må det jo være mange innom. Riktig god helg Christina:0)

Helene sa...

Duftelysene er nærmest et must nå før jul. Det med kanel og appelsin lukter skikkelig jul. Anbefales på det sterkeste :0)


Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!Etter.. En del gjenstår enda!