torsdag 30. oktober 2008

Litt av hvert!!!

Denne er også veldig fin..men..

...jeg er tatt av Ektorp feberen! Jeg sa at jeg ikke skulle ha hvit sofa..Men..Jeg greier ikke vente!! De er jo vaskbar!!
Hva tror dere om disse på stuen på bilde nr 4 og hviken passer best???


Hva tror dere om en Ektorp her?? 3+1+1... Ærlig svar ønskes.

Nye varer i dag!!Ull pledd... deilig strikk å tulle rundt seg i butikken.

Låvebutikken i kveld!!

Koselig award fra Hjemmekoz. Tusen takk.

Jeg gir den videre til:
Anniche
Victorias hus
Lisbeth sin lille verden

Dere alle tre har bare blogger jeg ofte er innom!!
Nydelig og koselige!

Tusen takk for svar på forrige innlegg!
Gardinene har kommet for å bli!!

16 kommentarer:

Torunn sa...

Ektorp.....huff :-)
Har to treseter stående på lager (klok av skade og har de i bakhånda tilfelle jeg blir kastet ut...hehe....regner ikke med jeg får med meg sofan fra møbelhandlerens egen butikk).
Putene blir slappe og trekkene vrir seg. Prisen er meget godt, men den er i grunn ikke verdt mer heller. Pen å se på der den står, men i bruk.... Nei....du som har det så pent fortjener en finere sofa også :-).

Skrevet i frykt for å erte på meg hele Blogglandia ;-)

Ønsker deg en deilig torsdagskveld. Det er praktisk talt helg!!

Klem Torunn

HjemmeKoz sa...

Nå tror jeg at jeg har fixa det du mener med at du ikke kommer inn...
Kan du sjekke om jeg har det?...(når du får tid...)

HjemmeKoz sa...

Flott! Takk for at du sa i fra.
Sofaen er rålekket. Hadde blitt super fint ;)

Ha en fin kveld videre du også!

Torunn sa...

Lekker den ja!!
:-)

Mari sa...

Farlig farlig disse fristelsene ja, syns disse er sååå fine.., men jeg regner med dine barn er mer veldressert enn mine, hihi:-)
hvor skal du sette spisestua da?? eller skal du hive ut rød sofaen??
nysjerri!!!!

Veronica sa...

Jeg tror en Ektrop hadde blitt fin jeg. Det er jo veldig fin form på den.
Vi kjøpte en for leeeenge siden, og vi er veldig fornøyd, men det kommer helt an på hva du forventer deg... Det er en billig sofa - du får det du betaler for. Regner ikke med at hvit sofa skal vare i årevis uansett :)
(oi, dette ble langt).

Kunne virkelig ønske du hadde nettbutikk - du viser frem så mye fint :)

Ha en GOD helg!!

Anonym sa...

Hei!

Jeg kjøpte en hvit Ektorp for litt over 1 måned siden. Og mine to røde sofaer ble forvist i kjellerstuen. Drømmen om en hvit sofa var endelig oppfyllt!!
Drømmen varte bare 2 uker, nå står min hvite Ektorp i kjellerstuen, og de røde sofaene er på plass oppe igjen.

Jeg syns ikke Ektorp var noe særlig jeg. Hadde jo trodd det var toppen av lykke å eie en sånn, etter å ha bloggen en stund :)
Men jeg syns ikke den var god å sitte i, den var slamsete i stoffet, putene "krøllet" seg sammen og det hvite trekket ble farget av dongeribukser (som ikke var nye).

Hvit sofa er lekkert, men jeg syns ikke noe om Ektorp. Hvis man ikke er glad i å banke putene hver gang man har sittet i sofaen, og det er ikke jeg :)

Så til det egentlige spørsmålet ditt, hehe.
Det hadde nok blitt kjempefint med hvite sofaer i stua di :)
Men jeg er enig meg "Lyst på livet" jeg, du har så fin stue, og stua fortjener finere sofaer :)

Mvh
Vibeke (tidliger Trønderpia)

Stine sa...

Har ektorp selv, og her blir den nok en stund.. Sofaer er dyrt!! Men det er sant som de andre damerne skriver lenger oppe at den er slamsete, både puter og stoff.. Må støtt gå å banke de! Den er fin første dagen etter man vasker trekkene, men så krøller det seg igjen! Om du har råd burde du velge en bedre sofa!
God helg!

Aina sa...

Tja, fornøyd med min Ektorp jeg, men du får det du betaler for som de andre her nevner, puter som må "fluffes" opp og det vises hvis en søler noe.
Men passet lommeboken, og er lett å vaske synes jeg. Herr Fagerheim og vesla okkuperer sjeselongen og der ligger det ett teppe;0)
Men tror det blir lekkert med hvit sofa hos deg, Ektorp eller ei.

Nattaklem!

liven sa...

Synest du er så heldig som skal få hvite sofaer jeg:o)
Her i huset ser de rart på meg når jeg nevner hvite sofaer.......
etter å ha lest noen av kommentarene her så får jeg nå mare være fornøyd med min svarte skinnsofa (:() og den blå etter Emmeline en stund til:o)
Tror nok at det kommer til å bli så lekkert jeg christina:o)

Ha en fin dag:o)

Lene sa...

Hei, Christina. Og gratulerer så mye med vel fortjent award :)

Har kosa meg og drømt meg bort nedover siden din igjen. Alltid de lekreste fristelser :)

Ok. Du spør - og nå regner jeg med jeg får hele blogglandia på nakken... Men jeg forstår ikke helt denne Ektorp feberen. Tidligere sto der en mordell med blomstrete trekk utstilt på Ikea. Den hadde stått der en stund, og så så utrolig sliten og ustelt ut. Og jeg tenkte - hvordan har den rukket å bli sånn bare av å stå utstilt i butikk.

Jeg lar meg veldig ofte påvirke av bloggene. Sååå utrolig mye fint, og jeg henter inspirasjon. Ender sågar opp med å shoppe en del av det samme som mange andre. Likevel er jeg tilhenger også av individualisme... Jeg kunne f.eks godt tenke meg et nytt servise - og er heeeelt betatt av det nye som Green Gate kommer med nå. Men.... Alle skal jo ha det... Og jeg vil heller letet litt til - etter noe annet lekkert - som ikke er allemannseie. Men dette er mine tanker. Og du eterlyste ærlig svar :)

Ha en finfin dag - med eller uten Ektorp ;)

Klem fra øst :)

Kristins Hus sa...

JA JA JA !! Ektorp er topp!!
Har det selv, og er fornøyd. Selv om jeg har små og store barn ;-)På de mest utsatte stedene, legger jeg bare på pledd og puter. Og så mange fine trekk det er å få tak i. Jeg mener, hvis en skulle gå lei av hvitt:-)
God helg!!
K

Torilpia sa...

Hvite sofaer hadde sikkert vært lekkert. Lurer også litt på hva du skal gjøre med spisestuen i såfall. Den er jo kjempefin .. :o)
(så vidt jeg kan se av bildene i alle fall)
Om du bør velge Ektorp eller ikke har jeg ingen formening om.

Lykke til i bestemmelsen .. :o)

Klem!

Kari sa...

Heisan! Tusen takk for den fine awarden:)) Jeg ble kjempeglad da jeg oppdaget den:)Jeg gir den selvfølgelig tilbake ti deg! Jeg er innom bloggen din daglih, og jeg lar meg alltid inspirere....Når det gjelder Ektorp debatten:
Jeg har hatt hvite sofaer i 12 år. De er like aktuelle nå som da. Jeg har 3 stuer og i 2 av dem har jeg hvite ektorper. Det er riktig at de blir litt flate i putene, men med lekre puter og pledd synes jeg ikke det er noe stort problem. I den 3 stuen min har jeh hvite lin sofaer fra danske zanz. De er stoppet med dun, og der kan vi snakke om flate nedsittede puter...Til sammenligning kostet sofaene fra zanz 3 ganger så mye som ektorpene. Lykke til uanssett hva du velger! Klem Kari Ann

Karen sa...

Jeg blir helt svimmel av det utrolig vakre hjemmet ditt :) Det gir meg uendelig med inspirasjon, men også mye frustrasjon siden jeg ikke har penger til å hive meg rundt med en gang og forme huset etter ideene...

Men jeg trenger et tips. Hvis du kan gi...
Jeg har veldig ukurante vinduer på kjøkkenet og med skapene så tett inntil at jeg ikke kan ha gardinstenger. Elternativet er kirstang festet over vinduet, eller vaier inni karmen. Skulle ha liftgardiner der, men størrelsene på de passer bare inn i ett av to vinduer. Jeg har da et lite over benken og et stort (make som du har) over kjøkkenbordet...
Hva i alle dager kan jeg finne på der?

Tiril sa...

Nei Cristina, du med et så flott hjem tar ikke en Ektorp, ikke rart den er billig, har den i kjellerstuen den er som de andre sier ikke verd ett øre mer enn den koster.
Sitter den flat som en padde på ett blunk, og den vrir seg i putene, nei hold deg til den klassen du har dine andre møbler i.
Ha en fin søndag.


Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!Etter.. En del gjenstår enda!