mandag 30. desember 2013

2013 blir snart til 2014... :)

... det er en glede! Jeg har nå drevet to butikker i snart 2 år.. Det har vært spennende, utfordrende og ikke minst veldig veldig tøft!! Denne høsten har vært trøblete for meg. Ikke noe har fungert som det skal, og enden på visen er at jeg har måtte holdt stengt noen timer, vært fraværende til mine barn, jeg har nesten ikke hatt fri annet enn kveld/natt og det har tæret på alle irundt meg!! SÅ etter mye om og men har jeg bestemt meg til å avslutte Låvebutikken ABC sentret!! Jeg strekker rett og slett ikke til mere! Har prøvd og vi har storkosa oss der ute, men det blir for stor utgift, og ikke minst for vanskelig å få alt til å gå som det skal med to butikker. Og jeg fikk aldri klonet meg selv som jeg ønsket!! Så mitt motto: Bedre å være liten og sterk, enn stor og svak!! Det vil bli ett lite opphørsalg, men alle de nyeste og beste bitene blir overflyttet til Låvebutikken Frei!! Håper dere Averøyinger gjør som før og nå kommer innom til den vakre Marinaen! Til alle som har gavekort/tilgodelapper fungerer de like greit på Frei!! PST!! Jeg har planer for den butikken!! :) Jeg vil jobbe mest på Frei butikken selv fremover med Cecilie og Sunniva som ekstrahjelp!! Ha en herlig nyttårsfeiring og vi ønsker 2014 hjertelig velkommen!!!

6 kommentarer:

Camilla sa...

Stå på Christina! Som du sier:Bedre liten og sterk enn stor og svak:)
Lykke til og godt nytt år:)

Camilla sa...

Stå på Christina! Som du sier:Bedre liten og sterk enn stor og svak:)
Lykke til og godt nytt år:)

My home is my Castle sa...

Masse lykke til Christina :)
Ett klokt valg spør du meg ;)
Ta godt vare på deg selv..

Klem,Kari

Anonym sa...

Stå på kjære deg:) du har en flott butikk:)
ØNSKER DEG ET
RIKTIG GODT NYTTÅR:)
Klem Merete

Marian sa...

Lykke til med 2014 Christina, trist at Låvebutikken blir nedlagt på Averøy, men det er viktig å finne ut hvor mye en orker. Det er fullt mulig å ta en tur på Frei, også for en Averøying vil jeg tro.

Sissel Henden sa...

Det er selfølgelig trist Kikki, men det er nok en helt riktig avgjørelse ja :-) Vi p-kailler kommmer da til Frei og vi ;-)
Takk for året som gikk og ha et fin fint 2014 låve år! Masse klemmer fra lille store meg ;-)


Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!Etter.. En del gjenstår enda!