søndag 15. juli 2012

Lek med fotoprogram og litt bilder fra hjemmet!

Har funnet meg ett supert bildeprogram som gjør at jeg slipper å spamme for mye på facebook med bildene! For jeg elsker å vise dere alt jeg får til butikkene!! Denne uken har gått med på å pakke ut varer, bestille JUL og litt hjemmekos etter en lang perode på hytta!! Her kommer det rett og slett bilder!! : Vi har hatt en super uke i butikkene, det har kommet masse snadder som kundene har ventet på!! Blink buksene rekker knapt å legges ned før de forsvinner og batterilysene har blitt en hit her hos oss! Så praktisk og kjekt til alle hjem!! Sist men ikke minst BRUKA postkasser og skåler!! Artig artig!! Ny uke står for dør, og jeg må ta regnskap på min eneste fri dag! Noe såå kjedelig!! Jaja! Slik er det! Ha en fin ny uke der ute!! :) <3 Ps: disse koppene (siste bilde) kommer til oss i slutten av mnd samt mye annet av andre nye leverandører! Mange spør meg om råd, tips og hvilken leverandører alt kommer ifra, men jeg legger aldri ut noe... jeg har jobbet og slitt med butikken i 5 år, ingenting har kommet gratis til meg heller! Jobb med å finne ditt eget og kom på egene ideer om butikk drift!! Ikke ta alt det andre har eller gjør alt på den måten evt "nabo" eller en butikk på facebook gjør!! Lag din egen twist og til ditt eget!! Det settes mest pris på av kundene også! Å bli inspirert er noe helt annet!! :) <3 Ny uke står for dør, og jeg må ta regnskap på min eneste fri dag! Noe såå kjedelig!! Jaja! Slik er det! Ha en fin ny uke der ute!! :) <3 Klem fra Låvemor :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Masse flott du får inn:)

Klem Merete

Anonym sa...

Du er superflink og helt enig med deg, viktig å finne sin egen stil og ikke gjøre som alle andre og få ting opp i hendene. Det er MYE jobb å drive egen butikk.
Stå på videre!

klem Alice :)

Christinas låvebutikk sa...

Tusen takk Alice:)

Å gjennskape seg selv i en butikk er det viktigste! Skal man kopiere eller gjøre det de andre gjør blir det kjedelig for kundene også!! Men det er sikkert lettvindt å ta det andre gjør/har!! Glad jeg har jobbet meg opp fra 0 selv!! :)

Ha en nydelig ny uke!! :)

Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!

Etter.. En del gjenstår enda!