tirsdag 3. februar 2009

Forandringer..

I dag har jeg endelig fått gjort noe i butikken... Fått nye hyller og mere plass til alt som kommer( selv om at jeg ikke ser for meg at jeg får plass til halvparten..hihi) Får inn masse nye tekstiler og de trenger plass!

Kommer med bilder i morgen da det er TV kveld her i kveld. Må jo kose seg litt!!
En bukett til dere!! Tusen takk for koslige kommentare alle dere!!
Klem fra meg!

4 kommentarer:

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Så bra du begynner å bli frisk! Virkelig kjedelig med influensa!! Hadde det jo selv hele jula:(
Nå derimot er det "hopp å sprett" igjen å fullt på jobb.
Så gøy å få litt vårnyheter i butikken:) Jeg bare lengter etter vår, men det ser ikke ut for å likne på det hos meg. Vinteren er jo laaaaaang her i nord. Man kan jo ikke gjøre annet enn å drømme, og lage vårstemning innendørs. Vet du, jeg har enda ikke sett solen! Den er her, men jeg har altså ikke sett den selv, å nå er vi i februar... Heldigvis er det lysere om dagen, så det er jo noe. Vi nordlendinger skulle vært pålagt sydentur om vinteren!!!

Ha en fin onsdag Christina!
Klem fra Chatrine:)

Randi sa...

Heia Christina!

Nydleg bukett!!
Ja men da gleder eg meg til i morgå å sjå kva du har klart å fått inn i hyllene dine...heilt utruleg kva du klare å få inn på 16kvadrater:-)))Du er flink!!
Natta no her!
Klem!

Karna sa...

Så gøy, får aldri nok hyller eller skapplass, og det er helt sikkert slik i en butikk også vil jeg tro...Er så deilig at vi går mot vår, gleder meg til å se alt det nye som kommer nå....Februar er en slik midt i mellom mnd som ikke er særlig spennede å shoppi i....men snart...

Alven sa...

Hei :-)

Så fine gardiner du har fått deg!!
Så du har tibbe du også :-) Ja det er en herlig rase!! Har du hann? vil parre luna med en svart :-) men ikke før om ett år ca :-) Driver å stiller henne ut og vil at hun skal ta noen flere før hun skal ha kull :-) Hun er 1,5 år snart og greit å vente til hun er over 2 år :-) Faren til luna er svart :-)

Ha en fin dag :-)

klem


Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!



Etter.. En del gjenstår enda!