søndag 25. mars 2012

Fra Låvebutikken:)

Søndagsmorning og null stress!! :) Tiden er inne for ett innlegg igjen!! Forrige uke var utrolig morro! Startet med at noen damer fra Trondheim ringte og spurte etter veien for de skulle ta båt på over 3 timer for å besøke Låvebutikken!! Jeg syntes det var utrolig morro!! Ikke nok med det men det kom fra mange andre plasser som fra sunnmøre, Molde, Tustna, Averøya og helt sikkert mange andre plasser:) Utrolig artig etter 4.5 år å nå ut til så mange plasser!!!
Det gir meg stor giv til å bli bare enda bedre!! :) Med større lokale etterhvert vil det gi Låvebutikken mange muligheter og nettbutikk er under planlegging!! (Sender mange pakker hver dag allerede!!)
Rett bak butikken er det nå lagt ut over 140 tomter... Så nå blir det liv inni Ørnvika igjen, noe de fleste fra Frei syns er så morro!!
Her er butikken påskepyntet og nye varer kommer hver dag!!
Skal sette meg ned i dag å påbestille endel som har gått ut! :)
Disse har blitt mine favoritt lys:) De går på batteri og er supre inni lykter man er redd skal bli sotete eller på plasser man ikke hele tiden er som i gangen, badet mm.
Masse kule sko har vi i butikken og de er utrolig god skinn kvalitet:)
Skjerfene går som varmt hvetebrød!:) Vi har stort utvalg og forskjellige kvaliteter!:)
Make har vi også tatt inn:) Råkult med mange artige tekster:)
Fått masse klær i låvebutikken og utrolig gode tilbakemeldinger:) De fleste merkene er merker ikke noen andre har her i byen og dette setter kundene stor pris på!! Her finner du Inspiration by laa, Worn pretty, Container, Rosemunde,Mos mosh,Florence, Minus, Debbie Shoes, Bibba, SoNize mfl merker! Og til høsten kommer det mange flere merker:) Her jakke fra Tina W som kom denne uken!! :)
Ønsker alle en strålende søndag!! :) Her er vår facebook side med hyppigere informasjons side: Facebook

2 kommentarer:

vår lille verden sa...

Så hyggelig med bloggevenner på besøk!:)
Skjønner godt at de tar turen,du har jo så utrolig mye fint!
Blir spennende med nettbutikk:)
klem
kathrin

Unknown sa...

.
.
.
.
.
.
.
.
.


Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!Etter.. En del gjenstår enda!