mandag 26. mars 2012

Stjerner og hjerter er virkelig i tiden!! Men det er også såå kult!! Her er masse som vi har i butikken akkurat nå og selvfølgelig mye mere!!
Påfyll av vakre ørepynt fra Cecilie Melli kom i dag!! :)
Til helgen er det påskeferie for barna og vi dra rett inn på hytta så klart!! Jeg skal på jobb, men med 45 min kjøring er det så greit å pendle!! :) Med masse i bagasje fra butikken gir det meg store muligheter til å ta nye bilder så dere må følge med på bloggen!! Da er det tid for blogging og masse kos!! Ha ei strålende uke!! Følg meg gjerne på Facebook!!

4 kommentarer:

Villa Drømmeverden sa...

Nydelig Christina!
Hjerter og stjerner finnes det mye av hos meg også, lurer på om kundene noen gang blir lei:)
Mille Moi har så mye fint! Angrer at jeg ikke holdt av en av den store mørke lykta til meg selv før den føk ut døren her.. Men det kan vel bli for mye hjemme hos oss også..Tihi..

Må være så deilig å ha en så flott hytte å pynte opp! Perfkt å lage miljøbilder der! Ser frem mot nytt hus jeg kan pynte opp. Bare redd ikke så mye går tilbake til butikken når jeg først har tatt det med hjem:)

Påskeklem til deg!

Mona sa...

Jeg ELSKER bildene jeg ser fra butikken, men kjedlig at den er så uutroooolig langt vekke fra hvor jeg bor.. Kanskje jeg får reise på biltur i Norge i år bare for å faktisk endelig få besøke butikken også :-)

KAYSO sa...

Elsker stjerner, helt frelst for tiden faktisk <3 og nesten som jeg vil legge meg med skjerfet jeg kjøpte i dag, så mykt og godt og FINT <3

Du må ha en god påskeferie på hytten <3

Nennes sa...

Så mye lekkert :)
Den lykten er bare så lekker!


Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!Etter.. En del gjenstår enda!