fredag 18. januar 2008

Elsker katter!!


Har ikke nye bilder av butikken akkurat nå så dette er ett bilde av min halvt Main coon katt "Mons" Han er så søt og spesiell! Ha ei god helg!

7 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei på deg,så nydelig katt du har,riktig en søtnos det der.Marit hadde en katt en gang som hette Curre,han var også en sånn going.Ha ei trivelig helg:o)

Anonym sa...

Det var en nydelig katt!-, er glad i katter selv, vi har 2, begge er nå 17 år gamle, anstendig alder!! Får vist lage et innleggg på bloggen min om mine 2 pensjonister! Ser ut som en flott og fristende butikk du har, så mye fint å se!Videre god helg!
Hilsen fra Lisbeth

organic-lizzi sa...

Den var sannerlig nydelig:-)
Her i huset er det tre stykker.En på 12 år og to småttinger..
Kos helg og klem Randi

My little footprints sa...

Hei!
Pusen din er jo så skjønn, det er ikke rart vi blir glade i disse dyra, er det vel? ;)
Fortsatt god helg ønskes til deg!
Klem fra Beth

Aina sa...

Hei, så fin katten din var, har to selv, en 7 år gammel pysepus og ei ugangskråke på 1år.
Så mye lekkert du tar inn i butikken din, jeg bestilte Green gate i går, Claire White, det er kjempefint.
Håper butikken går strålende.
Ha en fortsatt fin helg!

Klem fra Aina:0)

Bestefars Verksted. sa...

Åååhh ,så fiiin...elsker katter,jeg også ! Hadde to søsken,en gutt og en jente-pus,men da guttepusen ble påkjørt,og vi måtte ta den bort,mistet pusi livsgleden for en lang stund.....de var så avhengige av hverandre, at det var fælt å være vitne til hennes sorg. Han passet på henne bestandig,lå dem sammen ute,lå hun bak ham,der var det trygt og godt....Men nå,...hun måtte bli tøffere,og ordne opp selv....rart og se. Han var utrolig snill,og hadde så mange sære trekk,så vi savner han enda....Og da hun som kjørte på ham,bare kjørte vider,uten å si fra,ble vi nokså oppskaket !!! Heldigvis visste vi hvem hun var.....og ringte henne !! Hun gadd ikke bremse,sa hun,det var da nok katter i verden....???? Er det mulig ?? Liker henne ikke etter dette,sånne folk mister jeg all respekt for !! For vår pus,betydde det jo allt,at hun ikke gadd å bremse..... Nei,du får kose deg med pusen,godt å ha sånne firbente venner :)

Helene sa...

Nydelig katt du har Christina. Jeg elsker langhåret katter, og Main coon kattene er jo så flotte. Blir jo ganske store da, men siden din er halv main coon kan det jo være at den har mer "normal" størrelse.
Min søster har en hannkatt som er halv main coon og den er sååå lang og tung. Desverre er den ikke langhåret for da hadde den vært et syn. Men snill som dagen er lang er den nå, så alle blir jo nødt til å like den :0)
Selv har jeg en langhåret skipskatt (de med ekstra klør). Den er 11 år og "godgutten" i familien.
Ha en god helg!


Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!Etter.. En del gjenstår enda!