søndag 6. januar 2008

HJELP!!

Kjære alle blogg venner!!
Er det noen som kan gi meg tips! Skal på messe nå og mangler ett fint service Creme farvet, romantiske blonde duker og puter,koselige servietter og fine lys! Aner ikke hva og hvor jeg skal begynne å lete!!!! De fleste se stilen min og vet sikkert hva jeg kan like! Glad for alle henvendelser og gode tips!! Hilsen desperat butikk eier!! Ha ha!!

3 kommentarer:

Mummimamma sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen min, jeg kommer innom jeg :)

Du har jo bilde av et koselig kaffeservice på bloggsiden din, kan du ikke bruke det da?

På KID kan man finne fine puter og duker, og for å få de i "gammel" stil, kan du jo stryke på engler, et ordtak, monogram eller noe lignende?

Bare et lite forslag fra en trøtt meg, er ikke sikkert det er noe sånt du tenker på en gang :)

Lykke til på messe!

Albertines verden sa...

Hei. Jeg synes Villa er ganske så bra. Mye minner om Lene Bjerre, men det er neste en tredjedel av prisen. Det er nøytrale og klassiske ting, som fint kan kombineres med annet, nytt og gammelt. Det faller i smak hos mange, unge som gamle. SAmt at de har jo alt fra servicer, håndklær, duker, gardiner, møbler mm. Greit å få kreditnota på defekte varer. Jeg har ett enkelt kremfarget servise fra NOMI IMPORT, pent og med en fin pris. Akkurat duker sliter jeg litt med også. Der jeg jobbet før, brukte vi Bergersen. Synes bare at de har lite i stilen min, de selger mye til utstyrsforretninger og brodeributikker. Men noe har de. Klem.

Albertines verden sa...

Servietter og lys er alltid vanskelig. Der jeg jobbet før, hadde de fra Marihøna Engros. Lysene var utrolig fine, men synes de fornyet seg lite på serviettfronten. Nå har jeg fra Vinding (Ihr), de har enormt mye av servietter og bordstæsj, men er ikke helt fornøyd med utvalget av lys. Vanskelig å bli helt fornøyd, ja. Jeg vurderer å nå å ta lys fra den ene, og servietter og stæsj fra den andre. Men er ikke så glad for mange forskjellige leverandører. Får ta avgjørelsen på messa i slutten av måneden.


Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!Etter.. En del gjenstår enda!