onsdag 16. januar 2008

Ny leverandør!


I dag har jeg lagt inn bestilling på green gate! Linken til siden ligger under leverandører der kan der se hva som fins og kom gjerne med ønsker. Tar inn 3 servicer til våren med tilbehør.! Legger inn bilder når det begynner å komme inn i butikken!!

11 kommentarer:

Sigurd Olav Silset sa...

Å hærlig!!! Grenne gate er en av mine absolutte favoritter!! Kan du ikke ta inn noe i Norma design?? Kunne tenke meg noen krus og en skål f.eks fra den serien??

Metteflette sa...

Åhhh, jeg dør!!!!!! Ha en flott dag! Klem fra Mette

Mita`s hjørne sa...

Kommer nok innom en tur til sommeren ja... masse flott fra Green Gate... skal jo utover til Kristiansund og Kvalvik til sommeren så da...

Ha en flott kveld...

Tonje sa...

green gate har så mye vakkert...blir spennende å se hva du tar inn.har du nettbutikk? eller er det bare en stasjonærbutikk du har?

Bestefars Verksted. sa...

Oii,det blir spennende....jeg vurderer jo å samle på noe derfra,å blir vel enda mere fristet nå.....hihi...kos deg da,og tusen takk for fine ord inne hos meg !!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Ikke misunnelig i det hele tatt ...ÆSJ!;o)

Oleiv Lene sa...

Faderullan, her var det masse fint!!! Du må få større butikk du, det er jo så masse stilige og flott;) Gleder meg til neste gang vi kommer innom.
Ha en fin kveld!

irina sa...

Heia og takk for korslig kommentar ;)
Veldig hyggelig butikk du har :)
. Kunne tenkt meg JdeArc living selv- Har du en mailadresse til noen der. Skal du til Herning på messa.....Skal kose meg med bloggen din før æ går ålegger meg,,,,vart smittett her . Ha en fin dag

irina sa...

Takk så det ;) ...oppkast feber og vondt overalt. Hvilken leverandør er du mest fornøyd med...og selger mest av. ? Sia selger vel bra...men de er ....

irina sa...

heisann igjen ;)
Har sovet litt no... nei jeg kutta ut sia det var så mye rot. Dropper lillestrøm trur jeg.....får se...kanskje en dag. Skal til Danmark og kanskje frankfurt . Jeg kan ikke a house doctor er lisbeth Dahl for nabobutikken har dem.
Men er på utkikk etter noen bra

Har du drevet butikk lenge eller ?

irina sa...

Hei må flire litt....Jeg feirer 1 års jubileum 5 oktober.
Jeg er også frisør og interiørkonsulent....men drømmen var å bli psykolog,forfatter og ha butikk. Det har jeg hatt i tre år no. Hadde en annen jeg solgte meg ut av ;)
Takk...ikke så bra den formen nei-


Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!Etter.. En del gjenstår enda!