torsdag 11. februar 2010

Kommer snart...


Lysblått.... Til vår og sommer!!

Nydelige servicer er på tur til låvebutikken!!

Enkelt ,men veldig dekorativer kaffeservice!!


Kommer også skåler til!!

Snart fredag igjen! HERLIG!!!
Lørdag skal vår eldste datter delta i UKM og det gleder vi oss til å se på!!
Ønsker alle ei nydelig helg!
Klem fra meg!!

8 kommentarer:

Mette sa...

Takk i lige måte!

Nydelig servise! Er ikke så "blå" av meg, men den nyansen kunne jeg absolutt hatt! Faktisk kryper det mer og mer lyseblått inn i klesskapet mitt også;)

Går det an å bestille boka hos deg og få den tilsendt, kanskje?! Veldig greit med bare porto i tillegg...

Hjertelig hilsen fra Mette

Mette sa...

Så flott! Tar du i mot forhåndsbestilling nå, eller må jeg vente?

Anonym sa...

Å for et herlig service - de får nok ben å gå på! Kunne tenke meg det blå jeg - er så mye fint i blåtoner om dagen. Ellers har vi fått en bitteliten butikk hos oss med GG også. Må ta med kamera og ta noen bilder derfra og legge ut på bloggen min. Ønsker deg en fin dag og kos deg masse i helgen. Her er meldt sol så da kommer energien for fullt. Britt Eva

Monica sa...

åååå så lekekrt det lyseblå servise var, det bare elsket jeg. Herlig med pasteller altså. Jeg tror jeg kunne hatt tusenvis forskjellige serviser jeg... sukk... er jo såå mange lekre. Ønsker deg en ndyelig helg. klem fra Monica

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Ja du det blir ei stund mellom bloggerundene, men jeg titter nå innom i ny å ne:)

De koppene er så lekre! Jeg har faktisk en stk i hvitt:)

For tiden prøver jeg å få tak i polka dot fra wedgewood. (har bestilt, men det tar visst eveighetr før de kommer inn...) Har du sett de? Hadde passet perfekt i din butikk, og folk hadde gått "crazy" :) Bare et tips:)

Ellers går det nu sin gang her nord. Bror har fått tvillinger ja, men de bor ikke her i byen. Så for min del kommer jeg nok ikke til å se de særlig ofte. Men gøy er det nå:) Bror er forresten tvilling selv. Det finnes ei jente også, min søster:) (hun jeg pleier å omtale i bloggen avogtil er tvillingsøsteren hans:)
Jeg strikker og styrer, har hatt fri ei uke nå, kun til avslapping. Var en smule utslitt etter jule og januar jobbinga kan man si. Så den her uka trengte jeg kun for meg selv.
På interiørfronten er jeg en smule lei for tiden. Vurderer å snu hele greia:) Veldig lyst å male stua mørkebrun og kjøpe hvite fluffy matter. Hva tror du? Det er jo bare å male over igjen skulle det bli stykt...

Velvel, så er det snart nytt på nytt og div andre programmer, og et glass vin. Koselig det:)

Ha en superfin helg!
Klem fra Chatrine:)

Anonym sa...

Hei. Veldig mye fint du har fått og venter på. Gleder meg til snart å ta turen til Frei :) Jeg har et spørsmål som jeg håper du svarer på. Lysekronen du har over kjøkkenbordet og lampa i kjøkkenvinduset ditt, har du de i låvebutikken? Evt. kan skaffe dem?
Ha ei god helg :)
hilsen Jannike fra Molde

Christinas låvebutikk sa...

Hei Anonym.

Takk for det!! Du er hjertelig velkommen!!
Den på kjøkkenet er gammel men jeg har andre fine i butikken og den i kjøkkenvinduet har jeg en igjen av!!
Ha ein nydelig helg!!

ChatrinesLiving sa...

Takk for det:)
Men vet du det er så mye jobb med den strikkinga (og lite penger for strevet...) Jeg tenker faktisk å lage gode mønstre på alt jeg strikker og lager, og så å lage en strikke bok med mønster:) Å da en FIN bok med masse flotte bilder også:)
Jobber med saken:)


Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!Etter.. En del gjenstår enda!