torsdag 7. februar 2008

A.U MAISON


Har fått litt fra au.maison i dag! Voksduker i dette stoffet. Lys blå som denne og creme bunnfarve med samme rosene og lys-blå prikker! NYDELIGE!! Kommer også puter til. Nydelig til våren både ute og inne. Takk alle for hyggelige kommentarer. Så takknemlig:=)

4 kommentarer:

Donna D sa...

hei hei

Sofaen finnes i beige, men ikke creme dessverre. Du kan se de forskjellige trekkene her: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/S09839481

Sofaen er faktisk veldig god å sitte i J og billig. Samt masse trekk å velge mellom. MEN, det finnes en nettside, Bemz.com som selger trekk til denne sofaen i alle mulige farger og stofftyper, og der finner du creme farge også. Jeg sendte en mail til de ang de stofftypene som jeg lurte på, og fikk masse stoffprøver i posten. Det er klart at man må nesten se både farge og stofftype før man bestiller det sånn. De har spesialisert seg på å sy trekk til bla forskjellige ikea sofaer. Og det er heller ikke så dyrt.

Håper du ble klokere:)

mvh Elisabeth

vivian sa...

Hei å hå! Her var det masse fint!! Men hvor er denne låvebutikken? Kansje jeg kommer en tur!!!???!!!

Hilsen vivian (ålesund)

elin1976 sa...

Ja jeg sender deg en sms når du har stått opp. he he var tidlig våken i dag og skal egentlig sy. Det er forresten ikke noe spes jeg skulle si annet enn de koster 280,- + 23 i porto. Kontonr. står på veslehuset sin side. Kan du sende meg navn og adresse på sms? Å blått og creme skal bli, snuppa:O)

Mita`s hjørne sa...

Hærlighet så masse flott du har fått inn i butikken din... er jo rene godteributtiken dette...
Nydelig stoff i den puten du viser her...

Ha en koselig helg...

Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!

Etter.. En del gjenstår enda!