fredag 1. februar 2008

Endelig helg!


Hei og hå! Skulle hatt litt oftere innlegg men har ikke fått tatt nye bilder enda! Jeg vil takke alle som har skrevet kommentarer til meg! Jeg har ikke vært så hyppig blogger som tidliger da jeg er gressenke for en 2 ukers periode. Dagene flyver avsted med 3 barn og butikk. Har hørt at det daler nyheter inn neste uke og det gleder jeg meg til! Ha ei alle tiders god helg alle! Ps: til alle sølv elskere her er noe av det jeg har bestilt samt disse fine putene!!:)

3 kommentarer:

hannemor sa...

Så fine ting!! Kan tenke meg du har det travelt da ja, som gressenke,,husker hvordan det var ja!

Men håper du har igjen for strevet, med messer og alenehverdag,,,tenk deg når nye leveranser kommer og du kan nyytyye alt du pakker opp! ((

Ha en velfortjent og fredelig helg!! Gleder meg til flere bilder!

Merethe sa...

Heihei tante!:)
Syns det ble mye mer åpent da jeg fikk bort skapet og satt beken dit i stede:) tenke jeg skulle finne meg noen fine puter hos deg, for det vet jeg du har:) Hvilke puter tror du passer best?? Hihi, jeg skal komme med kosten jeg serru.. Må bare gjøre ferdig alle prosjektene min hjemme først.. Er langt ifra ferdig:/ God helg! Klem:)

hannemor sa...

Godmorgen på Låven! Ja jeg er og glad jeg ikke dro til Danmark, er jo helt sykt med det været. Godt det er mye å gjøre innendørs!
Å, det er nok noen mnd til før jeg åpner butikk,,har jo ikke alt klart med leverandører, så det vil ta tid ja! Mye som skal gjøres i lokalet også,,kjøpe innredninger osv...

Klem tilbake, med gode lørdagsønsker!

Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!

Etter.. En del gjenstår enda!