fredag 29. februar 2008

Green gate!


Hei og takk for hyggelige og mange kommentarer. Aldri fått så mange som dette før:0) Her ser dere ett bilde fra en leverandør jeg venter varer i fra slutten av neste uke. Men det kommer fra mange flere så jeg håper bare jeg har plass til alt:0/ Men så gøy da! Ha ei alle tiders flott helg og lover å oppdatere dere med nyhetene!!

9 kommentarer:

Landliv sa...

For en perfekt liten butikk og for noen nydelige varer du har der!! :drømme:

God helg til deg! :-)

liven sa...

Kjempeskjønne disse green gate produktene!!
Ha en fin lørdag:O)

Anonym sa...

Du har så utrolig mye fint i butikken!! Veldig synd du ikke har nettbutikk altså..bugner jo over av ting hos deg som hadde vært en fryd å ha hjemme hos meg :)

Ha en finfin helg...

Mvh Aina :-)

Laila sa...

Så mye flott du har i butikken. Det blå serviset på forrige innlegg hadde passet perfekt på soverommet mitt. På tide å begynne med frokost på sengen?

Jeg har sittet og sett igjennom bloggen din på ny, og jeg må si du har det nydelig! Jeg liker så godt den miksen du har klart å få til av mørkt og lyst. Lekkert!

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

For en kjempesøt te-kanne!
Ha en trivelig helg! :O)

Lisbeth sa...

Jaaaaaaaa, supert med Greengate, regn med en forsendelse til meg da!Men oj, så mye fint du viser under her,vakkert skue!
Klem

chatrine sa...

Ser slett ikke værst ut de nye tingene!
kan du ikke bare flytte den butikken din hit til Tromsø;) hehe:)
Ha en finfin søndag!
Klem fra chatrine:)

hannemor sa...

Hei du! I´m back! (:
Så mye fint du har fått inn da!!!! Klør i fingrene jeg nå, til å kunne sette litt på plass! Men først blir det noen runder på fretex, finner endel der, hyller og bord ol.

Jeg fatter fremdelses ikke hvordan du får plass til alt du har..hehe...og det ser jo ut som du har mye av hver ting også! Jeg har ikke bestilt så veldig mye nå i starten,,,jeg aner jo ikke hvordan det går!! (: Skrekkblandet fryd må dette kalles!

Ha det så lenge, og stikk innom meg, har lagt ut bare litt av det jeg har bestilt..det kommer me!

Huset i Hagen sa...

Ja Greengate har mye lekkert! Og det ser ut som du har mye lekkert i butikken din også. :0) Det ser så koselig ut der i den låvebutikken din. :0) pssst! nå har jeg lagt ut flere dukkesenger for salg. :o)

Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!

Etter.. En del gjenstår enda!