søndag 24. februar 2008

Tusen takk for kommentarene.


Jeg syns dette er så gøy. Syns det er så kjekt å få fine ord og kommentarer fra dere. Setter stor pris på det. I natt har det blåst full storm her og jeg må si det ikke er så veldig gøy. Naboen har kjøpt seg ny bobil og jeg har 2 trampoliner der ute:0/ Så 07 var jeg ute for å sikre de. Han hadde allerede kommet ut og litt bekymra for denne flotte bobilen sin. Ikke rart sånn som dette været kan ødelegge. Vil ønske alle bloggere og kunder en fin søndag.

13 kommentarer:

Tiril sa...

Huff, hørtes ikke noe kjekt ut med slik blåst, utrolige krefter vind kan ha.
Her har vi hatt plask regn i dagevis, for ikke å si ukevis, begynner å bli ganske matt.
Gråpapir kan være lekkert det, bruker og litt av det, men vi har så mange ting som går på design,og det krever en mer staslig innpakkning,men små gaver på interiør delen får ofte gråpapir på...
Ha en fin søndag, vær eller ikke vær.

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Hei snuppis! Jasså ja , derfor det er stille fra pappa, ....pleier å være det når det er dårlig vær der skjønner du , hihi!

Håper du ikke blåser vekk!!!!

klem :)

Tiril sa...

Hei igjen..Høres lekkert ut med barokk papir, har og fått noe i den stilarten, ensfarget egghvit syns det er fint med rette band på.
Jeg har endel Lene Bjerre, ikke det vi selger mest men det går i rykk å napp. Mange andre her som har det,men syns ikke det gjør så mye, snarere tvert imot.

Tiril sa...

Det var da rart, jeg har butikk 2min. fra meg som har Lene Bjerre... trodde ikke de var vanskelige i det hele tatt de som har argentur for det i Norge,trenger jo ikke ta akurat de samme tingene, de har jo et hav.Har du prøvd direkte på Danmark?
Ja der er jo så masse annet vist du bare tar på messer i inn og utland. Syns Frankfurt er bra, Paris er også værd å prøve,om ikke hvert år.

Hilde sa...

Ikke noe gøy når det blåser slikt.. Har blåst godt her hos meg( Østfold) i helgen, også..Mange søpplekasser som har ligget strødd i nabolaget.
Håper det snart kommer bedre vær!!
Ønsker deg en fin søndag!!

Lene sa...

all verden....? Er det så lenge siden jeg har vært innom deg??? Har kun blitt litt tilfeldig småblogging på meg i det siste...

Men så kosa jeg meg desto mer nå, da - med sååå mye nytt og fint på en gang. Og jeg vet søren ikke hva jeg skal dra fram... Men tallerkenhylla di var bare heeeelt skjønn!! Og det samme var sølveggene!! De har du i butikken, tenker jeg. Bare sååå fine!! Ja, det er igrunnendu viser til enhver tid - fristerinnen!!!

Ikke blåse bort da, kjære deg :)

Ha en finfin dag :)

Klem fra Lene :)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Heisann!
Kan jeg spørre hvor du har fått fatt i de flotte påskeeggene i sølv med blonder på? Har du laget de selv?

Mita`s hjørne sa...

Huff da, godt at trampolinene dro sin kos da... ikke morro med slikke store ting i lufta...
Men jammen har det blåst her også...

Ha en koselig blåsefri kveld...

alma merethe sa...

Heia.
Ja har nu fulgt med på værmeldingene, og dere på vestlandet og nordover har ikke hatt det beste været i år. Synes det har vært mye vind hos dere.

Ellers så skulle eg bare innom deg for å ønske deg ei fin uke som kommer.
P.s. Du har bare tatt masse fristende bilder.

Anemone sa...

Ja, blåst har det gjort her også, men kan bare tenke meg hvordan det er hjemme hos deg på kysten.

Mye lekkert du har fått inn i butikken din da. Du frister så med dine bilder. for din del håper jeg ikke dine kunder blåser bort. Har du nettbutikk foresten ??

Fin fin uke til deg.

Alex sa...

Jeg liker at det blåser jeg....men så er jeg rar.
Er visst sendt masse varer til meg no...så speider både til øst og vest jeg ;)
Kjempefine ting du har fått !!!
Ha en fin uke å selg masse !!!!

Tonje sa...

Virker som de aller fleste har hatt en vindfull helg...har ikke vært særlig bra vær her heller....Tusen takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min=)

Kine sa...

Åh det er så lekkert i den butikken din altså,får lyst å flytte inn jeg!!!hehe...ha en fin uke:)

Det hvite hus i kvalvika!

Setter inn litt bilder av huset siden noen ønsket det!!

Etter.. En del gjenstår enda!